• banner1-2
  • banner2
  • banner1-1
  • Mold

    Mold

  • kacepetan dhuwur mesin CNC

    kacepetan dhuwur mesin CNC

  • katon mesin CNC?

    katon mesin CNC?

  • automobile

    automobile

  • Motorcycle

    Motorcycle

  • Komunikasi

    Komunikasi

kok milih cardone

Ningbo Beilun Daqi Hongxiang Mold Machinery Co. Ltd. dumunung ing kutha asale misuwur saka jamur, Ningbo-Beilun.
Our company spesialisasi ing desain lan Manufaktur kabeh jinis jamur & part mati-casting. Iku wis liwati ISO9001: 2015 kualitas internasional sistem bukti asli.

jamur lan bagéan utama seri Kita: Automobile, engine Gasoline, Pit motor, Komunikasi part, cahya LED, Power Tool, Radiators Pump, Perkakas Household, Electronics, etc.

We duwé tim desain kanggo nyedhiyani desain dhewe lan kabeh data teknologi. Ana paling majeng simulasi runner lunak: JSCAST-VER13 Jepang, Jerman magma, kanggo nganalisa desain sistem gating, lan CAE, CAM lan 2D / 3D lunak desain profesional: CAD, UG lan Pro / E ...

Read More

Featured produk

New Nenekan

perusahaan warta

  • 15/06/17

    Ing Desember 2016, Hongxiang Mold particip ...

     
    maca liyane
  • 15/06/17

    Ningbo Beilun Daqi Hongxiang Mold Machin ...

    Sawise periode desain lan produksi, vèrsi situs Ningbo Beilun Daqi Hongxiang Mold Machinery Co. Ltd. kang rampung! pelanggan anyar lan lawas Welcome kanggo ngunjungi situs web kita lan nyedhiyani saran terkenal. op Panjenengan ...
    maca liyane
  • 15/06/17

    Analysis prospek saka Die Casting Mold ing ...

    ekspor China kang cetakan die-casting lagi klempakan ing Eropah, Amérika Lor, Japan, Korea Kidul lan panggonan liyane, sawetara Enterprises ngekspor volume jamur nyumbang luwih saka 30% saka total valu output ...
    maca liyane

matur kanggo wektu

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag