• banner1-2
  • banner2
  • banner1-1
  • Mold

    Mold

  • kacepetan dhuwur mesin CNC

    kacepetan dhuwur mesin CNC

  • katon mesin CNC?

    katon mesin CNC?

  • automobile

    automobile

  • Motorcycle

    Motorcycle

  • Komunikasi

    Komunikasi

kok milih cardone

Ningbo Beilun Daqi Hongxiang Mold Machinery Co. Ltd. dumunung ing kutha asale misuwur saka jamur, Ningbo-Beilun.
Our company spesialisasi ing desain lan Manufaktur kabeh jinis jamur & part mati-casting. Iku wis liwati ISO9001: 2015 kualitas internasional sistem bukti asli.

jamur lan bagéan utama seri Kita: Automobile, engine Gasoline, Pit motor, Komunikasi part, cahya LED, Power Tool, Radiators Pump, Perkakas Household, Electronics, etc.

We duwé tim desain kanggo nyedhiyani desain dhewe lan kabeh data teknologi. Ana paling majeng simulasi runner lunak: JSCAST-VER13 Jepang, Jerman magma, kanggo nganalisa desain sistem gating, lan CAE, CAM lan 2D / 3D lunak desain profesional: CAD, UG lan Pro / E ...

Read More

Featured produk

New Nenekan

perusahaan warta

  • 22/03/19

    NBA China and the Alibaba Group have anno...

    An “NBA Section” will be launched across Alibaba’s platforms. Leveraging Alibaba’s technology and consumer insight, this will allow fans in China to enjoy personalized and engaging content, in ...
    maca liyane
  • 02/03/19

    Ing liyane tandha saka nambah Ex budaya ...

    pejabat senior saka negara loro ngrayakake repatriation ing acara dianakaké ing Museum Eiteljorg ing Indianapolis, ibu kutha negara bagéan Indiana, ngendi 20 bagéyan tinggalané lan artefak padha ing di ...
    maca liyane
  • 18/02/19

    Welcome teka bali

    Ningbo Hongxiang Mold team had started work from 15th, hope everyone had a wonderful CNY holiday!  
    maca liyane

matur kanggo wektu