company profile

2015121711222

Ningbo Beilun Daqi Hongxiang Mold Machinery Co. Ltd. dumunung ing kutha asale misuwur saka jamur, Ningbo-Beilun. 

Our company spesialisasi ing desain lan Manufaktur kabeh jinis jamur & mati-casting part & plastik injeksi part. Iku wis liwati ISO9001: 2015 kualitas internasional sistem bukti asli.

jamur lan bagéan utama seri Kita: Automobile, engine Gasoline, Pit motor, Komunikasi part, cahya LED, Power Tool, Radiators Pump, Perkakas Household, Electronics, etc.

We duwé tim desain kanggo nyedhiyani desain dhewe lan kabeh data teknologi. Ana paling majeng simulasi runner lunak: JSCAST-VER13 Jepang, Jerman magma, kanggo nganalisa desain sistem gating, lan CAE, CAM lan 2D / 3D lunak desain profesional: CAD, UG lan Pro / E.

Peralatan majeng: dhuwur-kacepetan mesin CNC, CNC mbentuk mesin, EDM, kabel mesin nglereni, mati menthelengi mesin (200T), lathe, mecah mesin, CMM, proyektor, materi jamur kane analyzer, detector materi, piranti test atose, spectrograph, etc.

"Pelanggan, Quality lan Kejujuran pisanan" iku asas kita. 

"Desain Lanjut, struktur novel, dhuwur tliti, bahan kualitas, dawa umur, wektu pangiriman singkat" fitur produk kita.  

Kita tansah nandheske ing nggawe saben rinci kasebut kanthi teliti, jamur lan bagéan kanthi kualitas dhuwur, lan mengkono kita paling apik kanggo pelanggan dadi pesaing luwih ing pasar, supaya kanggo Teknologi Win-Win, nggawe brilliance bebarengan!

Bebener kudu buktiaken liwat mripate dhewe, welcome to perusahaan kita. Sampeyan bakal pracaya produk lan layanan kita competitive! Yen kasengsem ing kita, aja ragu-ragu lan aran gratis kanggo hubungi kita.