Budaya

Asas Operation

We nandheske ing nggawe saben rinci kasebut kanthi teliti, tansah, nyoba kanggo cocog requirement pelanggan 'karo kualitas apik, sampurna layanan lan efficiency luwih. 

Hongxiang Roh

Priksa kabeh-metu efforts pengabdian kanggo bisa hard lan roh perseveringly wirausaha sing wani nggawe angel roh gelut perang, roh tim kabèh kanggo kepemilikan nuduhake perusahaan.

Kebijakan Quality

Customer tujuan, Quality pisanan, enterprising Innovative, nguber luwih.

Strategy Talent 

supaya wong karir, katresnan, mekanisme.

Gaya Work

Kaku, Fine, Responsible.