American Polaris motor ing pigura

Short Description:

Kualitas selaras aluminium mati casting jamur / perkakas / mati & part


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    HTB1Q5S.PFXXXXcaXFXXq6xXFXXXn HTB131C7PFXXXXaIXVXXq6xXFXXXK HTB16DTbPFXXXXaqXFXXq6xXFXXXw
    HTB1JjGZPFXXXXb1XVXXq6xXFXXXJ HTB1IHW.PFXXXXXwXVXXq6xXFXXXk HTB1SPqRPFXXXXXQaXXXq6xXFXXXE

    4HTB1kXzAPFXXXXXrXXXXq6xXFXXX0HTB1uGaSPFXXXXX4aXXXq6xXFXXXNWarranty lan Layanan Sawise-sale ONE-taun wektu babar pisan kanggo kabèh mesin kajaba saka tabung lan faktor manungsa etc, 18 wulan saka tanggal nalika nampa mesin utawa 12 sasi nalika instalasi rampung; Layanan Consultant kanggo urip mesin kabèh, 24 jam technical support dening email; Nelpon kita dening 86-0577-65905955 86-13356198899 sak wektu apa; UPS-loropaken Inggris Soft-ware, manual pangguna lan ngirim teknisi expericed kanggo installaton & debuggin   1. Bisa mesin ketemu kabutuhan kita uga? Kita bakal menehi proposal miturut requirments tartamtu. Saben mesin punika selaras kanggo ketemu karo kabutuhan uga. 2. Apa pabrik utawa dagang perusahaan? We are pabrik, kita mengkono baris iki kanggo akèh taun. 3. Apa cara pembayaran? T / T dening rekening bank langsung, utawa dening alibaba layanan jaminan perdagangan, utawa dening Uni West, utawa ing awis. 4. Carane kita bisa nggawe manawa bab kualitas mesin sawise kita sijine supaya? Sadurunge delivery, kita bakal ngirim gambar lan video kanggo dipriksa kualitas, lan sampeyan uga bisa ngatur kanggo kualitas mriksa dening dhewe utawa dening kontak ing organisasi pengawasan pihak katelu. 5. Kita wedi sampeyan ora bakal ngirim kita mesin sawise kita ngirim dhuwit? Wigati dimangerteni lisènsi bisnis ndhuwur kita lan certificate. Lan yen sampeyan ora dipercaya kita, banjur kita bisa nggunakake alibaba layanan jaminan perdagangan utawa pembayaran dening LC, njamin dhuwit. 6. Apa kita kudu milih perusahaan? We are professtional ing packing mesin kanggo akèh taun, lan kita nyedhiyani layanan sawise-sales luwih. Sampeyan njamin ora resiko kanggo menehi hasil kita. 7.Need mesin luwih rincian utawa video? Hubungi Mr.Jim langsung!   Kita uga bisa kanggo ngatur mesin miturut dikarepake rinci, kayata packing kacepetan, dawa tas, max produk dhuwur, etc. Hope kanggo kerjo bareng karo sampeyan ing mangsa cedhak!   HTB1Ev1SPFXXXXaGaXXXq6xXFXXXw


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk