Kawasaki C100 RH

Short Description:

Kualitas selaras aluminium mati casting jamur / perkakas / mati & part


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Details cepet
    • Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland)
    • Brand Name: Selaras
    • Panggil Model: HX10091die casting jamur
    • Mbentuk Mode: Die Casting
    • Material Product: Aluminium
    • Product: Vehicle Mold
    • Ngecor engineering: mati casting
    • Packaging: kothak Kayu
    • materi Mold: DIEVAR, SKD61, H13,8407, etc.
    • Desain lunak: PROe, UG, CAD
    • basa Mold: Standard C45
    • urip jamur: 50000shots kanggo 100000 nembak
    • Product Name: kualitas dhuwur jamur aluminium die casting
    • sertifikat: ISO9001: 2008
    • Growong: Multi
    • perawatan lumahing: perawatan panas

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: Sijine aluminium die casting jamur ing kothak kayu-kayuan
    Delivery Detail: minangka kontrak
    item Description
    Die Casting
    bagean
    model HX10091
    engineering Molding Die Casting
    Material ADC12, A380, AlSi12, A356, ZL102, YL104, YL112, YL113,
    lan akeh aluminium liyane kabeh ditrima.
    ukuran Minangka gambar utawa conto
    perawatan lumahing Sandblasting, Painting, Powder nutupi, Anodize,
    Galvanized, Chrome plating, Nikel plating, etc.
    Die Casting cetakan growong Single utawa multi
    Material H13, DIEVAR, QDN, 8407,2344V, TQ1,2343, SKD61,
    45 # baja, etc.
    perawatan panas Atos, Nitriding
    atose HRC50 ~ 55
    fitur Mold Desain Lanjut, struktur Novel, tliti High,
    bahan Quality, Long umur, wektu pangiriman Short
    peralatan CNC jamur tliti mesin engraving, CNC mbentuk mesin,
    CNC nolèh, EDM, Linear mesin nglereni, Die menthelengi mesin (200T),
    Die mesin casting (180T ~ 1250T), Bubut, mesin Grinding;
    CMM, detector Material, piranti test atose, spectrograph, etc.
    Software CAD, UG, Pro / E, JSCAST-V8 Jepang, FLOW3D.v9.2 saka Amerika, etc.
    sertifikat Quality UKAS & SGS ISO9001: 2008
    Advantage Quality Nandheske ing nggawe saben rinci kasebut kanthi teliti, tansah
    price Mungkin ora paling, nanging kudu cukup lan
    competitive price
    delivery Aja luwih saka wektu pangiriman ing kontrak
    Service 1. Ing ngendi lan kapan sing ngirim pitakonan, tansah
    njaluk njawab ora luwih saka 2 days apa.
    2. Nalika duwe alangan sak Processing project, tansah
    mangerteni masalah lan ngatasi iku pisanan karo customer,
    banjur mesthèkaken ngendi tanggung jawab dumunung, partai kita
    utawa sisih customer.
    R & D pengalaman akeh banget lan technique skillful ing casting die
    Team Inggris lan tim positif

    Ningali wis pracaya, olèh ngunjungi perusahaan kita, sampeyan bakal pracaya produk lan layanan kita competitive!

    Kanggo rincian liyane, welcome hubungi kita. Ningbo HONGXIANG Mold Machinery CO., Ltd pengin rampung sawetara proyèk die casting karo sampeyan bebarengan sampurna.

    We are professtional ing mesin packing kanggo akèh taun, lan kita sing luwih apik sawise-sales

    layanan. Sampeyan njamin ora resiko kanggo menehi hasil kita.

    7.Need mesin luwih rincian utawa video?

    Hubungi Mr.Jim langsung!

     

    Kita uga bisa kanggo ngatur mesin miturut dikarepake rinci, kayata packing

    kacepetan, dawa tas, max produk dhuwur, etc. Hope kanggo kerjo bareng karo sampeyan ing mangsa cedhak!

     

     

    HTB1Q5S.PFXXXXcaXFXXq6xXFXXXn HTB131C7PFXXXXaIXVXXq6xXFXXXK HTB16DTbPFXXXXaqXFXXq6xXFXXXw
    HTB1JjGZPFXXXXb1XVXXq6xXFXXXJ HTB1IHW.PFXXXXXwXVXXq6xXFXXXk HTB1SPqRPFXXXXXQaXXXq6xXFXXXE

    4HTB1kXzAPFXXXXXrXXXXq6xXFXXX0HTB1uGaSPFXXXXX4aXXXq6xXFXXXNWarranty lan Layanan Sawise-sale ONE-taun wektu babar pisan kanggo kabèh mesin kajaba saka tabung lan faktor manungsa etc, 18 wulan saka tanggal nalika nampa mesin utawa 12 sasi nalika instalasi rampung; Layanan Consultant kanggo urip mesin kabèh, 24 jam technical support dening email; Nelpon kita dening 86-0577-65905955 86-13356198899 sak wektu apa; UPS-loropaken Inggris Soft-ware, manual pangguna lan ngirim teknisi expericed kanggo installaton & debuggin   1. Bisa mesin ketemu kabutuhan kita uga? Kita bakal menehi proposal miturut requirments tartamtu. Saben mesin punika selaras kanggo ketemu karo kabutuhan uga. 2. Apa pabrik utawa dagang perusahaan? We are pabrik, kita mengkono baris iki kanggo akèh taun. 3. Apa cara pembayaran? T / T dening rekening bank langsung, utawa dening alibaba layanan jaminan perdagangan, utawa dening Uni West, utawa ing awis. 4. Carane kita bisa nggawe manawa bab kualitas mesin sawise kita sijine supaya? Sadurunge delivery, kita bakal ngirim gambar lan video kanggo dipriksa kualitas, lan sampeyan uga bisa ngatur kanggo kualitas mriksa dening dhewe utawa dening kontak ing organisasi pengawasan pihak katelu. 5. Kita wedi sampeyan ora bakal ngirim kita mesin sawise kita ngirim dhuwit? Wigati dimangerteni lisènsi bisnis ndhuwur kita lan certificate. Lan yen sampeyan ora dipercaya kita, banjur kita bisa nggunakake alibaba layanan jaminan perdagangan utawa pembayaran dening LC, njamin dhuwit. 6. Apa kita kudu milih perusahaan? We are professtional ing packing mesin kanggo akèh taun, lan kita nyedhiyani layanan sawise-sales luwih. Sampeyan njamin ora resiko kanggo menehi hasil kita. 7.Need mesin luwih rincian utawa video? Hubungi Mr.Jim langsung!   Kita uga bisa kanggo ngatur mesin miturut dikarepake rinci, kayata packing kacepetan, dawa tas, max produk dhuwur, etc. Hope kanggo kerjo bareng karo sampeyan ing mangsa cedhak!   HTB1Ev1SPFXXXXaGaXXXq6xXFXXXw


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk