kulturë

Operacioni Parimi

Ne këmbëngulin në marrjen e çdo detaj me kujdes gjithmonë, të përpiqet që të shkojë me kërkesat e klientëve me cilësi më të mirë, shërbimi i përsosur dhe efikasitet më të lartë. 

Hongxiang Spirit

Bëni të gjitha-out përpjekjet përkushtim të punojnë shumë dhe shpirti sipërmarrës këmbëngulje që guxojnë të ashpër shpirtin luftarak lufta, i tërë shpirti i ekipit për pronësinë e aksioneve të kompanisë.

Politika e kualitetit

Orientuar drejt konsumatorit, Cilësia e parë, me iniciativë inovative, ndjekë më mirë.

Strategjia talent 

mbajtur njerëzit me karrierë, dashuri, mekanizmi.

Style Work

Rigoroz, Fine, Përgjegjës.