• banner1-2
  • banner2
  • banner1-1
  • kapang

    kapang

  • speed tinggi machining CNC

    speed tinggi machining CNC

  • penampilan machining CNC?

    penampilan machining CNC?

  • mobil

    mobil

  • motor

    motor

  • komunikasi

    komunikasi

naha milih cardone

Ningbo Beilun Daqi Hongxiang kapang mesin Co. Ltd. aya di kampung halaman kawentar kapang, Ningbo-Beilun.
Parusahaan urang specializes di rarancang jeung manufaktur sagala jinis kapang & bagian maot-casting. Ieu kaliwat ISO9001: 2015 kualitas internasional Sistim auténtikasi.

kapang jeung bagian utama serial kami téh: Automobile, engine Bensin, motor, Komunikasi bagian, lampu LED, Power Alat, Radiators Kongrés, panerapan rumah tangga, Electronics, jsb

Kami geus husus tim design nyadiakeun desain sorangan sarta sakabeh data téhnologi. Aya nu paling canggih simulasi runner software: JSCAST-VER13 Jepang, Jerman magma, pikeun nganalisis rancangan sistem gating, sarta CAE, Cam jeung 2D / 3D software design profésional: CAD, UG na Pro / E ...

Maca deui

Artikel produk

anyar Arrivals

parusahaan warta

  • 22/03/19

    NBA China and the Alibaba Group have anno...

    An “NBA Section” will be launched across Alibaba’s platforms. Leveraging Alibaba’s technology and consumer insight, this will allow fans in China to enjoy personalized and engaging content, in ...
    maca deui
  • 02/03/19

    Dina tanda sejen tina ngaronjatna ex budaya ...

    pajabat senior di dua nagara sohor repatriation di hiji acara anu diayakeun di Museum Eiteljorg di Indianapolis, ibu kota nagara AS di Indiana, dimana 20 potongan titilar sarta artifak éta on di ...
    maca deui
  • 18/02/19

    Wilujeng sumping di datangna deui

    Ningbo Hongxiang Mold team had started work from 15th, hope everyone had a wonderful CNY holiday!  
    maca deui

hatur keur waktos Anjeun