• banner1-2
  • banner2
  • banner1-1
  • kapang

    kapang

  • speed tinggi machining CNC

    speed tinggi machining CNC

  • penampilan machining CNC?

    penampilan machining CNC?

  • mobil

    mobil

  • motor

    motor

  • komunikasi

    komunikasi

naha milih cardone

Ningbo Beilun Daqi Hongxiang kapang mesin Co. Ltd. aya di kampung halaman kawentar kapang, Ningbo-Beilun.
Parusahaan urang specializes di rarancang jeung manufaktur sagala jinis kapang & bagian maot-casting. Ieu kaliwat ISO9001: 2015 kualitas internasional Sistim auténtikasi.

kapang jeung bagian utama serial kami téh: Automobile, engine Bensin, motor, Komunikasi bagian, lampu LED, Power Alat, Radiators Kongrés, panerapan rumah tangga, Electronics, jsb

Kami geus husus tim design nyadiakeun desain sorangan sarta sakabeh data téhnologi. Aya nu paling canggih simulasi runner software: JSCAST-VER13 Jepang, Jerman magma, pikeun nganalisis rancangan sistem gating, sarta CAE, Cam jeung 2D / 3D software design profésional: CAD, UG na Pro / E ...

Maca deui

Artikel produk

anyar Arrivals

parusahaan warta

  • 15/06/17

    Dina Désémber 2016, Hongxiang kapang particip ...

     
    maca deui
  • 15/06/17

    Ningbo Beilun Daqi Hongxiang kapang Machin ...

    Sanggeus jangka waktu rarancang jeung produksi, harita ramatloka Ningbo Beilun Daqi Hongxiang kapang mesin Co. Ltd. urang réngsé! konsumén anyar jeung heubeul Wilujeng sumping di buka ramatloka urang sarta méré nasihat berharga. op anjeun ...
    maca deui
  • 15/06/17

    Analisis prospek tina maot Casting kapang dina ...

    ékspor Cina ngeunaan molds paeh-casting ayeuna ngumpul di Eropa, Amerika Utara, Jepang, Korea Selatan jeung tempat sejenna, sababaraha usaha ekspor volume kapang accounted pikeun leuwih ti 30% tina total valu kaluaran ...
    maca deui

hatur keur waktos Anjeun

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star