Profil Perusahaan

2015121711222

Ningbo Beilun Daqi Hongxiang kapang mesin Co. Ltd. aya di kampung halaman kawentar kapang, Ningbo-Beilun. 

parusahaan urang specializes di rarancang jeung manufaktur sagala jinis kapang & maot-casting bagian & plastik suntik bagian. Ieu kaliwat ISO9001: 2015 kualitas internasional Sistim auténtikasi.

kapang jeung bagian utama serial kami téh: Automobile, engine Bensin, motor, Komunikasi bagian, lampu LED, Power Alat, Radiators Kongrés, panerapan rumah tangga, Electronics, jsb

Kami geus husus tim design nyadiakeun desain sorangan sarta sakabeh data téhnologi. Aya nu paling canggih simulasi runner software: JSCAST-VER13 Jepang, Jerman magma, pikeun nganalisis rancangan sistem gating, sarta CAE, Cam jeung 2D / 3D software design profésional: CAD, UG na Pro / E.

Parabot canggih:-speed tinggi mesin CNC, CNC ngabentuk mesin, nyah, kawat mesin motong, maot spotting mesin (200T), lathe, grinding mesin, CMM, projector, bahan kapang mikrostruktur analyzer, detektor bahan, alat uji karasa, spectrograph, jeung sajabana

"Palanggan, Quality sarta kejujuran munggaran" nyaeta prinsip urang. 

"Design Advanced, struktur novél, precision tinggi, bahan kualitas, hirupna lila, waktu pangiriman pondok" téh fitur produk urang.  

Simkuring salawasna keukeuh dina nyieun unggal jéntré taliti, kapang jeung bagian kalawan kualitas luhur, sarta ngalakonan pangalusna kami pikeun mantuan para nasabah jadi saingan hadé di pasar, sahingga mun silih win-win, nyieun brilliance babarengan!

Kabeneran kudu dibuktikeun liwat panon sorangan, ngabagéakeun kana parusahaan urang. Anjeun bakal yakin yén produk jeung layanan kami téh kalapa! Mun anjeun resep urang, mangga ulah ragu jeung ngarasa bébas ngahubungan kami.