kabudayaan

Prinsipna operasi

Simkuring keukeuh dina nyieun unggal jéntré taliti salawasna, coba cocog sarat konsumén 'kalayan kualitas hadé, layanan sampurna jeung efisiensi leuwih luhur. 

Hongxiang Roh

Jieun sadaya-kaluar usaha kumawula ka kerja keras tur sumanget perseveringly wirausaha nu wani nyieun tangguh sumanget tarung perang, spirit tim sadayana pikeun kapamilikan dibagikeun parusahaan.

Sarat jeung Kaayaan kualitas

Customer berorientasi, Quality heula, enterprising Inovatif, Ngudag hadé.

Stratégi bakat 

tetep urang jeung karir, cinta, mékanisme.

Gaya karya

Rigorous, Rupa, Jawab.