CX komunikasi bagian 1

Pondok Description:

kualitas luhur ngaropéa aluminium maot casting kapang / tooling / maot & bagian


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    HTB1Q5S.PFXXXXcaXFXXq6xXFXXXn HTB131C7PFXXXXaIXVXXq6xXFXXXK HTB16DTbPFXXXXaqXFXXq6xXFXXXw
    HTB1JjGZPFXXXXb1XVXXq6xXFXXXJ HTB1IHW.PFXXXXXwXVXXq6xXFXXXk HTB1SPqRPFXXXXXQaXXXq6xXFXXXE

    4HTB1kXzAPFXXXXXrXXXXq6xXFXXX0HTB1uGaSPFXXXXX4aXXXq6xXFXXXNJaminan and Services Saatos-diobral hiji taun jaman jaminan pikeun sakabeh mesin iwal ti tabung jeung faktor manusa jsb, 18 bulan ti tanggal mun anjeun nampi mesin atawa 12 bulan nalika instalasi réngsé; Jasa konsultan pikeun kahirupan mesin sakabeh, 24 jam rojongan teknis ku email; Nelepon kami ku 86-0577-65905955 86-13356198899 antukna dipake; UPS-friendly Inggris Leuleus-Ware, manual pamaké sarta ngirim technicians expericed pikeun installaton & debuggin   1. Dupi mesin anjeun minuhan kaperluan urang ogé? Maka kami bakal méré Anjeun proposal nurutkeun requirments husus Anjeun. Unggal mesin ieu ngaropéa papanggih kabutuhan Anjeun ogé. 2. Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan? Kami pabrik, urang lakukeun garis ieu salila sababaraha taun. 3. Naon cara pembayaran anjeun? T / T ku akun bank urang langsung, atanapi ku alibaba jasa jaminan dagang, atanapi ku Union Kulon, atanapi di kas. 4. Kumaha bisa mastikeun ngeunaan kualitas mesin sanggeus urang nempatkeun ordo? Sateuacan pangiriman, urang bakal dikirim anjeun teh gambar sareng video pikeun anjeun pariksa kualitas, oge bisa ngatur pikeun kualitas mariksa ku diri atawa ku kontak anjeun dina organisasi inspeksi pihak katilu. 5. Urang sieun anjeun moal ngirim kami mesin sanggeus urang kirimkeun maneh duit? Perhatikeun lisénsi bisnis luhur kami sarta sertipikat. Tur upami Anjeun salah teu percanten ka kami, mangka urang bisa ngagunakeun alibaba jasa jaminan dagang atawa mayar ku LC, ngajamin duit Anjeun. 6. Naha urang kudu milih parusahaan anjeun? Kami professtional di paking mesin salila sababaraha taun, sarta kami nyadiakeun layanan sanggeus-jualan hadé. Anjeun ngajamin euweuh resiko keur deal urang. 7.Need langkung mesin rinci atawa video? Mangga wartosan Mr.Jim langsung!   Simkuring oge bisa ngaropea mesin nurutkeun paménta jéntré anjeun, kayaning packing speed, panjangna kantong, max produk tinggi, jsb Hope cooperate sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang!   HTB1Ev1SPFXXXXaGaXXXq6xXFXXXw


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali