speed tinggi CNC machining 8

Pondok Description:

kualitas luhur ngaropéa aluminium maot casting kapang / tooling / maot & bagian


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang
    • Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: ngaropéa
    • Jumlah modél: HX10091die casting kapang
    • Shaping Mode: maot Casting
    • Bahan produk: Aluminium
    • Produk: Vehicle kapang
    • Molding technics: maot casting
    • Bungkusan: kotak kayu
    • bahan kapang: DIEVAR, SKD61, H13,8407, jsb.
    • Desain software: PROE, UG, CAD
    • base kapang: Standar C45
    • hirup kapang: 50000shots ka 100000 nembak
    • Ngaran produk: kualitas luhur kapang aluminium paeh casting
    • sertifikasi: ISO9001: 2008
    • Rongga: Multi
    • perlakuan beungeut: treatment Panas

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Nempatkeun unggal aluminium paeh casting kapang dina kotak kai
    Pangiriman jéntré: sakumaha kontrak
    barang gambaran
    Maot casting
    bagian
    model HX10091
    technics molding Maot casting
    material ADC12, A380, AlSi12, A356, ZL102, YL104, YL112, YL113,
    sarta loba alloy aluminium lianna anu sakabéh ditarima.
    ukuran Salaku gambar atawa sampel
    perlakuan permukaan Sandblasting, Lukisan, Bubuk palapis, Anodize,
    Galvanized, Chrome plating, nikel plating, jsb.
    Maot casting molds lobang Tunggal atawa langkung
    material H13, DIEVAR, QDN, 8407,2344V, TQ1,2343, SKD61,
    45 # waja, jsb.
    perlakuan panas Hardened, Nitriding
    teu karasa HRC50 ~ 55
    fitur kapang Desain canggih, struktur Novel, precision High,
    bahan Quality, Long hirupna, waktu pangiriman Short
    pakakas CNC kapang precision mesin ukiran, CNC ngabentuk mesin,
    CNC balik, nyah, linier mesin motong, maot spotting mesin (200T),
    maot mesin casting (180T ~ 1250T), Lathe, mesin grinding;
    CMM, detektor Bahan, alat uji karasa, spectrograph, jsb.
    software CAD, UG, Pro / E, JSCAST-V8 Jepang, FLOW3D.v9.2 of America, jsb
    sertifikasi kualitas UKAS & SGS ISO9001: 2008
    Kauntungannana kualitas Keukeuh dina nyieun unggal jéntré taliti salawasna
    harga Meureun teu panghandapna, tapi kudu nu lumrah jeung
    harga kalapa
    pangiriman Pernah engké batan waktu pangiriman di kontrak
    palayanan 1. Dimana wae tur iraha wae nu ngirim sual, salawasna
    meunang ngajawab moal leuwih ti 2 poé berpungsi.
    2. Lamun boga gangguan mangsa ngolah proyék, sok
    manggihan masalah sarta ngajawab eta mimitina kalayan customer,
    lajeng ascertain mana tanggung jawab perenahna, ti pihak urang
    atawa sisi customer.
    R & D pangalaman loba tur teknik skillful on casting paeh
    regu Serikat jeung tim positif

    Ningali anu percanten, wilujeng sumping pikeun didatangan parusahaan urang, anjeun bakal yakin yén produk jeung layanan kami téh kalapa!

    Pikeun leuwih rinci, ngabagéakeun ngahubungan kami. Ningbo HONGXIANG kapang mesin CO., LTD hoyong rengse sababaraha proyék paeh casting sareng anjeun babarengan sampurna.

    HTB1Q5S.PFXXXXcaXFXXq6xXFXXXn HTB131C7PFXXXXaIXVXXq6xXFXXXK HTB16DTbPFXXXXaqXFXXq6xXFXXXw
    HTB1JjGZPFXXXXb1XVXXq6xXFXXXJ HTB1IHW.PFXXXXXwXVXXq6xXFXXXk HTB1SPqRPFXXXXXQaXXXq6xXFXXXE

    4HTB1kXzAPFXXXXXrXXXXq6xXFXXX0HTB1uGaSPFXXXXX4aXXXq6xXFXXXN

    Jaminan and Services Saatos-diobral hiji taun jaman jaminan pikeun sakabeh mesin iwal ti tabung jeung faktor manusa jsb, 18 bulan ti tanggal mun anjeun nampi mesin atawa 12 bulan nalika instalasi réngsé;

    jasa konsultan pikeun kahirupan mesin sakabeh, 24 jam rojongan teknis ku email;

    Nelepon kami ku 86-0577-65905955 86-13356198899 antukna dipake;

    UPS-friendly Inggris Leuleus-Ware, manual pamaké sarta ngirim technicians pikeun installaton & debuggin expericed

     

    1. Dupi mesin anjeun minuhan kaperluan urang ogé?

    Maka kami bakal méré Anjeun proposal nurutkeun requirments husus Anjeun. Unggal mesin ieu ngaropéa papanggih kabutuhan Anjeun ogé.

    2. Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

    Kami pabrik, urang lakukeun garis ieu salila sababaraha taun.

    3. Naon cara pembayaran anjeun?

    T / T ku akun bank urang langsung, atanapi ku alibaba jasa jaminan dagang, atanapi ku Union Kulon, atanapi di kas.

    4. Kumaha bisa mastikeun ngeunaan kualitas mesin sanggeus urang nempatkeun ordo?

    Sateuacan pangiriman, urang bakal dikirim anjeun teh gambar sareng video pikeun anjeun pariksa kualitas, oge bisa ngatur pikeun kualitas mariksa ku diri atawa ku kontak anjeun dina organisasi inspeksi pihak katilu.

    5. Urang sieun anjeun moal ngirim kami mesin sanggeus urang kirimkeun maneh duit?

    Perhatikeun lisénsi bisnis luhur kami sarta sertipikat. Tur upami Anjeun salah teu percanten ka kami, mangka urang bisa ngagunakeun alibaba jasa jaminan dagang atawa mayar ku LC, ngajamin duit Anjeun.

    6. Naha urang kudu milih parusahaan anjeun?

    Kami professtional dina mesin packing salila sababaraha taun, sarta kami nyadiakeun hadé sanggeus-jualan

    jasa. Anjeun ngajamin euweuh resiko keur deal urang.

    7.Need langkung mesin rinci atawa video?

    Mangga wartosan Mr.Jim langsung!

     

    Simkuring oge bisa ngaropea mesin nurutkeun paménta jéntré anjeun, kayaning packing

    speed, panjangna kantong, max produk tinggi, jsb Hope cooperate sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang!

     

    HTB1Ev1SPFXXXXaGaXXXq6xXFXXXw

    HTB1Q5S.PFXXXXcaXFXXq6xXFXXXn HTB131C7PFXXXXaIXVXXq6xXFXXXK HTB16DTbPFXXXXaqXFXXq6xXFXXXw
    HTB1JjGZPFXXXXb1XVXXq6xXFXXXJ HTB1IHW.PFXXXXXwXVXXq6xXFXXXk HTB1SPqRPFXXXXXQaXXXq6xXFXXXE

    4HTB1kXzAPFXXXXXrXXXXq6xXFXXX0HTB1uGaSPFXXXXX4aXXXq6xXFXXXNJaminan and Services Saatos-diobral hiji taun jaman jaminan pikeun sakabeh mesin iwal ti tabung jeung faktor manusa jsb, 18 bulan ti tanggal mun anjeun nampi mesin atawa 12 bulan nalika instalasi réngsé; Jasa konsultan pikeun kahirupan mesin sakabeh, 24 jam rojongan teknis ku email; Nelepon kami ku 86-0577-65905955 86-13356198899 antukna dipake; UPS-friendly Inggris Leuleus-Ware, manual pamaké sarta ngirim technicians expericed pikeun installaton & debuggin   1. Dupi mesin anjeun minuhan kaperluan urang ogé? Maka kami bakal méré Anjeun proposal nurutkeun requirments husus Anjeun. Unggal mesin ieu ngaropéa papanggih kabutuhan Anjeun ogé. 2. Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan? Kami pabrik, urang lakukeun garis ieu salila sababaraha taun. 3. Naon cara pembayaran anjeun? T / T ku akun bank urang langsung, atanapi ku alibaba jasa jaminan dagang, atanapi ku Union Kulon, atanapi di kas. 4. Kumaha bisa mastikeun ngeunaan kualitas mesin sanggeus urang nempatkeun ordo? Sateuacan pangiriman, urang bakal dikirim anjeun teh gambar sareng video pikeun anjeun pariksa kualitas, oge bisa ngatur pikeun kualitas mariksa ku diri atawa ku kontak anjeun dina organisasi inspeksi pihak katilu. 5. Urang sieun anjeun moal ngirim kami mesin sanggeus urang kirimkeun maneh duit? Perhatikeun lisénsi bisnis luhur kami sarta sertipikat. Tur upami Anjeun salah teu percanten ka kami, mangka urang bisa ngagunakeun alibaba jasa jaminan dagang atawa mayar ku LC, ngajamin duit Anjeun. 6. Naha urang kudu milih parusahaan anjeun? Kami professtional di paking mesin salila sababaraha taun, sarta kami nyadiakeun layanan sanggeus-jualan hadé. Anjeun ngajamin euweuh resiko keur deal urang. 7.Need langkung mesin rinci atawa video? Mangga wartosan Mr.Jim langsung!   Simkuring oge bisa ngaropea mesin nurutkeun paménta jéntré anjeun, kayaning packing speed, panjangna kantong, max produk tinggi, jsb Hope cooperate sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang!   HTB1Ev1SPFXXXXaGaXXXq6xXFXXXw


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali